contactIcon
Ring til os nu 35398382
contactIcon
Ring til os nu 35398382
Kategori
Intro text

“apomini.DK ER ET KONCEPT MED FOKUS PÅ TILGÆNGELIGHED, FAGLIGHED OG HØJ SERVICE.”

— Apoteker Majid Sairafianpour, Ph.d. Pharm.

VORES HISTORIE

Det hele startede på Nørrebro Apotek, som siden 1843 har ligget forskellige steder på Nørrebrogade i København. I 2011 flyttede apoteket til deres nuværende lokation på hjørnet ved Dronning Louises Bro.

apomini.DK

Med apomini.DK ønsker vi at skabe et samlende koncept for vores 8 apoteker. Et koncept som fokuserer på høj service med kunden i centrum.

Dermed får du nogle betydelige fordele som kunde, når du handler på et apotek med apomini.DK logoet.

FRA 1 TIL 8 APOTEKER

Nørrebro Apotek er med tiden vokset. I dag kan du handle på otte af vores apoteker i København og på Frederiksberg - herunder Borups Allé, Fisketorvet, Humletorvet, Spinderiet, Vesterbro og Ørsted. På alle vores apoteker sikrer vi den samme tilgængelighed, høje standard og kundeservice.

LANGE ÅBNINGSTIDER

Vi har en udvidet, lang åbningstid - alle ugens syv dage.
Se vores åbningstider

VORES LOGO

Apoteket har en ugle som logo. Tidligere var uglen præget på de gamle messingstempler fra Nørrebro Apotek og i mange år var uglen ligeledes afbilledet på receptkuverterne.

Nu er uglen kommet i en moderne udgave. Vinduer og facader er prydet med det nye logo og medarbejderne på apoteket bærer med stolthed ugle-emblemet på deres uniform. Rundt om i byen kan du ligeledes se vores “UGLE”-bil, som dagligt bringer medicin ud i hovedstaden.

FÆLLES CALLCENTER

Vores fælles callcenter gør det nemt at komme i kontakt med os. Vi betjener dig gerne over telefonen og hjælper dig med dine recepter.
Kontakt os i dag

EN DEL AF SUNDHEDSVÆSENET

Se efter vores “apomini.DK” logo. Når det logo sidder på vinduet, så lever apoteket op til nogle fælles standarder for tilgængelighed, sundhedsydelser og forsyningssikkerhed.

KONTO PÅ APOTEKET

Lad os åbne en konto til dig - så betaler du en gang om måneden over betalingsservice.

MOBIL APP

APOMINI.DK - Vores mobil app som giver dig adgang til specielle tilbud som sendes til dig på app’en. Med app’en kan du også se, hvor det nærmeste af de otte apoteker er. Vi holder dig orienteret om produkter og aktiviteter og som loyal kunde får du mulighed for rabatter.