contactIcon
Ring til os nu 35398382
contactIcon
Ring til os nu 35398382
Kategori
PERSONDATAPOLITIK

Vi tager vores brugeres integritet meget seriøst, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at din integritet bevares. Den information du sender til os, bruges kun til det anførte formål, og bliver ikke delt med eller videresendt til andre virksomheder.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

De oplysninger, vi har registreret begrænser sig til dit navn, e-mail, telefon-nummer, adresse, fødselsdag, besøgshistorik, køb samt informationer om din levering. Oplysningerne vi samler, hjælper til at give dig den bedste og mest professionelle behandling når du besøger vores webshop.

Vi benytter ikke disse oplysninger til direkte markedsføring, før du har givet os udtrykkeligt samtykke.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Dine personoplysninger registreres hos AWS (Amazon web service) server. Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevare, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Du er således altid informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypterede men på computere, som er beskyttede med adgangskoder. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypterede.

Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til den dataansvarlige.

PERSONOPLYSNINGER

I forbindelse med dit køb hos apomini.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt: – Dit navn – Din adresse – Din e-mail adresse – Dit telefonnummer – Dine betalingsoplysninger (krypterede) – Dine ordreoplysninger. Disse er alle nødvendige til at ekspedere dit køb og at vi dermed kan opfylde vores del af handlen.

MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Når du afgiver en ordre på apomini.dk er vi nødt til at videregive dele af dine oplysninger til samarbejdspartnere, for at kunne få sendt din bestilling. Dette gælder GLS og PostNord da de forbinder apomini.dk med transportøren og efterfølgende fakturering til dig som kunde.

SLETNING AF PERSONDATA

Oplysninger vi har indsamlet i forbindelse med et køb på apomini.dk vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori år du har foretaget dit køb. Dog kan disse også blive opbevaret i længere tid, såfremt vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for opfylde bogføringslovens krav.

COOKIE BETINGELSER

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, eksempelvis på et websted, ved næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, eksempelvis brugernavn til login på et website. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste, disse cookies bruges til, er at genkende din computer.

På vores hjemmeside anvendes cookies alene med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt for dig som muligt. De dannede cookies slettes, når du logger af eller lukker din browser.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. I Internet Explorer slettes cookies under menuen ‘Funktioner’ –> ‘Internetindstillinger’ –> ‘Slet cookies’.